3 NAČINA KAKO NANIJETI RUMENILO POPUT PROFESIONALCA

U toplim ljetnim danima ne pada nam na pamet gomilati šminku na licu i kožu nepotrebno preopterećivati. Prednost ima preparativna kozmetika, obzirom da je naglasak na pojačanom čišćenju i hidrataciji kože, a dekorativna kozmetika drastično je smanjena i svedena na svega nekoliko proizvoda. Malo maskare, sjajilo za usne i rumenilo sasvim su dovoljni da postignete svjež izgled, a istovremeno omogućite koži da diše.

Rumenilo u trenu otklanja izgled beživotne kože i obrazima daje boju i blistav izgled. Bez obzira na ton kože, savjet je koristiti rumenilo koje u sebi ima barem malo ružičaste, jer upravo je ona zaslužna za postizanje blistavog izgleda kože. Ukoliko izbjegavate koristiti rumenilo jer ne znate kako ga pravilno nanijeti ili imate problem s doziranjem proizvoda, sljedeći video će vam u kratkim crtama objasniti kako jednostavno i brzo nanijeti rumenilo na tri različita načina.

Beauty influencerica Victoria Lyn podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu video u kojem objašnjava kako nanijeti rumenilo ovisno o tome želite li postići beach efekt, rumeni look ili seksi efekt. Lyn se tijekom nanošenja rumenila služi metodom abecede koja je oduševila i njezine mnogobrojne fanove, a koristi kremasto rumenilo u sticku, no jednako dobro će poslužiti i ruž za usne.

 

 

‘W’ metoda

Rumenilom preko lica nacrtajte slovo W, baš kao što to Lyn radi u videu, a potom proizvod dobro izblendajte gustim kistom. Rezultat su rumeni obrazi i nos kakve često imamo nakon cjelodnevnog boravka na plaži. Ukoliko želite isti, ali suptilniji efekt, na lice pomoću rumenila u sticku nacrtajte točke u obliku slova W.

Instagram/@victorialyn

‘O’ metoda

Jednostavnije metode nanošenja rumenila od ove zaista nema, a često je koristi i slavna Kylie Jenner. Na vrhove obraza nanesite dvije veće točke i izblendajte gustim kistom. Dobit ćete nježne, rumene obraze koji će se odlično uklopiti u svaki dnevni makeup look.

Instagram/@victorialyn

‘C’ metoda

Ovako naneseno rumenilo često viđamo na manekenkama i modelima, prvenstveno zbog toga što osigurava efektan i seksi izgled. S bočnih strana lica nacrtajte slovo C, počevši iznad obrva, a završavajući na sredini jagodičnih kostiju, prateći upute iz videa. Nakon što kistom izblendate rumenilo, primijetit ćete da će vaše lice izgledati vizualno izduženije. Ova metoda nanošenja rumenila idealna je za večernji look i posebne prigode.

.

Instagram/@victorialyn

 

RELATED ARTICLES