JENNIFER LOPEZ OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA

Ako bismo trebali navesti jednu slavnu ljepoticu kojoj na izgledu zavide i upola mlađe žene, naš odabir bi svakako bila Jennifer Lopez. Slavna pjevačica ovog će ljeta proslaviti 53. rođendan, no godine se na njezinom licu ne vide. Za mladoliki izgled slavne latine djelomično je zaslužna dobra genetika i disciplinirana prehrana. J.Lo svakodnevno unosi otprilike 1400 kalorija dnevno, redovito provodi vegansku detoksikaciju, izbjegava kofein i alkohol u širokom luku, pije litre vode i izbjegava sunce. No, za njegovan izgled bez bora i sitnih linija zaslužna je i adekvatna i kontinuirana beauty rutina.

Američka zvijezda nedavno je otkrila kako izgleda i od čega se sastoji njezina beauty rutina. Svoje je trikove podijelila s obožavateljima na Instagramu koje je iznenadilo koliko je Jenniferina beauty rutina zapravo jednostavna.

J.Lo se fanovima javila iz svoje kupaonice u vili na Beverly Hillsu, bez dodatnih filtera, tek uz prirodno jutarnje svjetlo koje ulazi u njezin dom i pokazala što učini prije nanošenja šminke na lice.


Njezin beauty režim započinje u tušu, gdje lice svako jutro očisti čistačem iz vlastite beauty linije JLo Beauty. Potom po izlasku iz tuša prvo na svoje lice stavlja veliku količinu seruma koje isto tako koristi i prije spavanja.

”Zacrtala sam si u glavi da je to poput uzimanja vitamina ujutro. Serum nikada ne preskačem. Dobro ga utrljam u sve pore lica, vrata i dekoltea. Potom pričekam nekoliko minuta da se dobro upije prije nego nanesem druge proizvode”, rekla je i dodala: ”Ovo sam ja bez ikakvog filtera, nemam nikakvo posebno svjetlo, ovo je prirodno svjetlo koje dopire izvana, to je moje lice”.

Čini se kako slavna pjevačica i glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, itekako zna da je serum važan dio beauty rutine koji dolazi netom prije nanošenja kreme. Serum osigurava apsorpciju moćnih aktivnih sastojaka u kožu, dok će krema koži pružiti potrebnu dozu hidratacije te će zagladiti sitne linije.

Drugi korak u beauty rutini latinoameričke ljepotice je krema sa zaštitnim faktorom.


”Krema sa SPFom je nešto što koristim još od ranih 20-ih. Mame SPF stavljaju bebama na lice, a ja sam ga nastavila koristiti i kasnije, sve do današnjeg dana. Iako ponekad nije bilo toliko sunčano u New Yorku gdje sam odrastala, bila sam ustrajna. I mogu vam reći, zahvalna sam na tome, moja koža mi je zahvalna. Rezultati se vide”, poručila je J.Lo u videu.

Završni korak prije stavljanja šminke na lice je okoloočna krema, također iz vlastite beauty linije. Jennifer je voli staviti u većem sloju ispod očiju, ali i na područje između obrva. Pjevačica je otkrila da time sprječava uvlačenje šminke u sitne linije oko očiju pa make up u konačnici ljepše izgleda.

Prije nešto manje od godinu dana, Jennifer je priznala kako svoju kožu održava mladolikom i pomoću dodatka prehrani s potpisom vlastitog beauty brenda, otkrivši kako joj pomaže eliminirati znakove starenja na koži. Dodatak prehrani koji J.Lo svakodnevno konzumira sadrži antioksidanse ključne za mladoliku i zdravu kožu, kao što su primjerice vitamin C i vitamini B skupine. Iste antioksidanse i moćnu kombinaciju sastojaka sadrži i Kolagen Boost – tekući dodatak prehrani koji osigurava zdravlje i ljepotu iznutra.

RELATED ARTICLES