JESTE LI VEĆ ISPROBALI VIRALNI TRIK S PASTOM ZA ZUBE ZA UKLANJANJE MRLJA S NOKTIJU?

JESTE LI VEĆ ISPROBALI VIRALNI TRIK S PASTOM ZA ZUBE ZA UKLANJANJE MRLJA S NOKTIJU?

Lijepi, njegovani nokti najljepši su dodatak na ženi (ali i muškarcu) i pokazatelj drugima da itekako vodimo računa o svom izgledu. No, ukoliko često lakirate nokte ili odlazite na trajni lak, nokti vremenom imaju tendenciju požutjeti. To je potpuno očekivano, obzirom da je ploha nokta porozna te upija boju pa nokti nakon određenog vremena više ne izgledaju čisto i uredno.

Taj žućkasti ton noktima mogu dati i agresivnija sredstva za čišćenje, ali i nikotin, ako ste pušač. U svakom slučaju, ako ste se pitali kako se riješiti tih nimalo privlačnih mrlja, rješenje se pojavilo na društvenim mrežama i proširilo brzinom svjetlosti.

 

Vijest koja će vas sigurno razveseliti je ta da efikasno sredstvo za uklanjanje žućkastih mrlja s noktiju svi imamo kod kuće, a riječ je o pasti za zube! Baš kao što čisti i uklanja diskoloraciju na zubima, pasta za zube isto čini i za nokte.

Da, dobro ste čuli, pasta za zube se sada ne koristi samo našim zubima, već i našim noktima. Naime, dodatak vodikovog peroksida koji se nalazi u većini zubnih pasta podjednako izbjeljuje zube i nokte. Društvene mreže poput TikToka i Instagrama također su proključale zbog ovog beauty trenda koji odlično djeluje.

@nail.care08

More tips soon xx

♬ original sound – hi

Za sjajan rezultat na noktima, jednostavno nanesite malu količinu paste za zube na nokte, ostavite da djeluje oko 10 minuta i umasirajte četkicom za zube. Zatim isperite. Ponavljate li ovaj postupak dva dana tjedno u roku od mjesec dana, bit ćete oduševljeni svojim divnim noktima.

@modelapproved8 Whitening tooth paste for nails #nailhack #cleannails ♬ Jayyy.goat Challenge – Jaden Hannon

A čak i tvrdokorni ostaci laka za nokte mogu se ukloniti na ovaj način. Kako vaše nokte ne bi iziritirao ovaj najnoviji viralni beauty trik, po završetku obavezno nanesite ulje za nokte i namažite ruke hranjivom kremom za ruke.

Kako ne biste u budućnosti imali problema sa žutim noktima, obavezno upotrijebite bazni lak prije nanošenja laka za nokte u boji. Također biste uvijek trebali nositi rukavice prilikom čišćenja doma, kako biste zaštitili nokte od agresivnih proizvoda za čišćenje koji mogu potaknuti stvaranje žutih mrlja na noktima.

Back to blog