NEVJEROJATNO JEDNOSTAVNE FRIZURE ZA DANE KAD NEMATE PREVIŠE VREMENA

Dobra frizura daleko će vas odvesti. Potpuno je razumljivo da si većina nas ne može priuštiti svakodnevno feniranje, iako se ne bi žalili da nam netko svako jutro pere i stilizira kosu. Ali dok ne zaradimo dovoljna za ostvarenje tih maštarija, stalno iznova tragamo za pristupačnim alternativama. To su prvenstveno naših ruku djela, odnosno jednostavne frizure koje možemo sami napraviti u svoja četiri zida.

To su mahom frizure gotove u maksimalno 5 minuta, za dane kad nemamo previše vremena za spremanje, kad kasnimo na posao ili kad želimo odgoditi pranje kose za još 24sata. Najčešći odabir većine žena u tim situacijama je klasičan visoki rep, no mogućnosti je daleko više od toga. Ne potičemo vas da eksperimentirate s bojama i drastičnim šišanjem, no uvrštavanje nekoliko trendi i drugačijih frizura u beauty rutinu sigurno ne može škoditi.

Ove jednostavne frizure, koje možete napraviti sami u svoja četiri zida, sigurno će vam osigurati hrpu komplimenata, a plus je i to što su trenutno totalni hit. Predlažemo vam da se inspirirate ovim trendi frizurama koje smo pronašli na Instagram profilima trendseterica koje itekako znaju što rade.

Kopča u kosi

Influencerice na društvenim mrežama koriste kopče za kosu u svim veličinama, bojama i varijacijama. Kreativne trendi frizure s ovim popularnim modnim detaljem iz 1990-ih i ranih 2000-ih mogu se osmisliti u samo nekoliko sekundi, a glavni plusevi su ti što su udobne i praktične u isto vrijeme, ali prije svega svestrane. S kopčama za kosu pojedinačni pramenovi se pouzdano uklanjaju s lica, a neukrotiva raspuštena kosa se učinkovito skuplja. Čak i najneposlušnija kosa može se ukrotiti u trenu.

Zalizana niska punđa

 

 

Ova chic frizura toliko je jednostavna, a izgleda vrlo otmjeno i luksuzno. Plus je i to što je možete napraviti kada vam je kosa poprilično masna pa na taj način možete odgoditi pranje kose za još jedan dan. Kosu začešljajte iza uha i dužinom glave, pazeći da je razdiljak ravan. Svežite niski rep i potom oblikujte punđu. Frizuru osigurajte lakom za kosu kako dlačice ne bi ‘bježale’ iz punđe.

Kosa podijeljena po sredini i ukrašena špangama

 

 

 Ukoliko vam kosa odbija poslušnost, nećete pogriješiti ukoliko je ukrasite sa zanimljivim špangicama s lijeve i desne strane glave. Slobodno se zaigrajte jer ovaj prošlogodišnji trend je tu da ostane – i jako nam se sviđa. Simetrično postavljene špangice ili kopčice s obje strane mogu izgledati vrlo elegantno i chic.

Rep s pletenicom

 

 Visoka pletenica savršena je alternativa uobičajenom repu i vrlo je brzo gotova. Toliko je jednostavna da smo uvjereni da ovu frizuru možete napraviti i zavezanih očiju.

Kosa ukrašena maramom

 

 Marame za kosu odličan su dodatak raznim frizurama jer njima možemo dotjerati frizuru, sakriti neurednu frizuru u žurbi ili dodati malo boje jednostavnim odjevnim kombinacijama. Marame za kosu također možemo vezati na mnogo načina, a ovo je samo jedan od njih.

 

Prirodno valovita kosa

 

 Ova frizura idealna je za one dame koje imaju prirodno valovitu kosu. Prava je šteta fenirati je ili peglati, obzirom da time uništavate vlasi. Umjesto toga, u kosu jednostavno umasirajte pjenu, gužvajući pritom kosu rukama. To će dodatno učvrstiti vaše kovrče i dati im ljepši oblik i volumen.

Bubble pletenica

 

 Za one koji nemaju talenta, vremena ili se osjećaju pomalo lijeno, idealne su frizure koje izgledaju fantastično, a zahtijevaju minimalno truda i vremena. A upravo takva je bubble pletenica. Možda nije inovativna, ali ova jednostavna frizura ponovno proživljava svoj veliki procvat. U posljednje vrijeme gotovo je neprestano viđamo na Instagramu.

 

 

 

RELATED ARTICLES