OVA VERZIJA BOB FRIZURE SVE JE POPULARNIJA, A OSIM ŠTO IZGLEDA GENIJALNO, LAKO SE ODRŽAVA

Na društvenim mrežama odnedavno se pojavio novi hashtag #airybob, a riječ je o novoj-staroj verziji bob frizure koja nam je sve vrijeme zapravo poznata, ali tek sada je dobila svoj službeni naziv. Airy bob trend počeo se sramežljivo širiti društvenim mrežama poput Instagrama i Pinteresta te je vrlo brzo stekao naklonost trendseterica.

Posebno će se svidjeti ženama koje već ‘furaju’ bob frizuru, ali i onima koje u jesenskim danima žude za promjenom. I ptice na grani znaju kako bob nekoliko godina zaredom slovi za najpopularniju frizuru žena diljem svijeta (potpuno opravdano ako pitate nas), a gotovo je nemoguće prebrojati sve vrste ove chic frizure koja u trenu briše godine s lica i odiše elegancijom. Ipak, ono što airy bob razlikuje od drugih vrsta bob frizura je to što je u fokusu volumen. Sam naziva sugerira o čemu bi moglo biti riječ, a cilj je da vam kosa izgleda kao da je između dlaka ispunjena zrakom.

 

Airy bob neodoljivo podsjeća na frizure koje su žene nosile šezdesetih godina prošlog stoljeća, a već sada možemo naslutiti kako će ova modernija interpretacija biti jednako popularna. Kako biste imali najbolju moguću verziju airy boba, za početak morate imati vještog i preciznog frizera koji će vas ošišati tako da pramenovi lijepo padaju te da ne budu preteški, a dalje je sve na vama i vašoj vještini stiliziranja kose.

 

 

Cilj je postići voluminoznu frizuru koja seže otprilike do brade i koju je moguće prebaciti s jedne na drugu stranu lica. Onima s prirodno gustom kosom frizeri će sugerirati stanjivanje kose kako bi se lakše postigao volumen, bez puno svakodnevnih intervencija s četkom i fenom u kućnoj radinosti.

Ako vam je kosa pak tanka, prilikom stiliziranja se možete poslužiti pjenom koja će pomoći zadržati svaku dlaku na svom mjestu. Kosa će automatski biti čvršća pa frizura neće pasti nakon što zapuše prvi povjetarac. Za stiliziranje savjetujemo i velike viklere pomoću kojih ćete dobiti dodatan volumen, a ukoliko ste fan feniranja okruglom četkom, pripazite da kosu fenirate od tjemena prema gore, kako bi kosa u konačnici bila odmaknuta od lica i vizualno bujnija.

 


 

Za lijepu, zdravu i bujnu kosu isprobajte Kolagen Boost dodatak prehrani s hidroliziranim ribljim kolagenom i super moćnim dodacima poput vitamina B i C, hijaluronske kiseline i cinka. Tajna Kolagen Boosta je idealni odabir i omjer svih sastojaka koji su spojeni zajedno kako bi apsorpcija kolagena bila što veća i kako bi vaša koža i kosa izgledale mladoliko. Odnedavno je u ponudi i Kolagen Nutriage dodatak prehrani koji, osim što održava kosu, kožu, nokte i zglobove zdravima, ima moćno fotoprotektivno i antioksidativno djelovanje te pruža zaštitu i štiti od oštećenja iznutra prema vani.

RELATED ARTICLES