OVE HOLIVUDSKE LJEPOTICE KUNU SE U KOLAGEN – GLAVNI SAVEZNIK U BORBI PROTIV STARENJA

OVE HOLIVUDSKE LJEPOTICE KUNU SE U KOLAGEN – GLAVNI SAVEZNIK U BORBI PROTIV STARENJA

Kolagen je prirodni protein koji pomaže koži da ostane fleksibilna i mladolika. Nažalost, kako starimo, naše tijelo ga proizvodi sve manje, što pridonosi vizualnim učincima starenja kao što su sitne linije i bore. Suplementi kolagena su učinkovit, neinvazivan način za borbu protiv smanjenja prirodne proizvodnje kolagena u našem tijelu, koji počinje nestajati nakon 25. godine.

Bore i opuštena koža nisu najprimamljiviji prizor, barem ako pitate žene u zrelim godinama koje se nostalgično prisjećaju svoje mladosti. Svaka žena voli izgledati lijepo, njegovano i mladoliko, a posebno one žene koje od svog izgleda zarađuju. Upravo su zato suplementi kolagena iznimno popularni među slavnim osobama u Hollywoodu. Pojedine holivudske ljepotice čak su priznale kako se tajna njihova svježeg i mladolikog izgleda kože krije u kolagenu.

Pogledajmo kojih se to pet slavnih holivudskih dama kune u moć tekućeg kolagena kada je u pitanju borba protiv preuranjenog starenja kože.

Jennifer Aniston


Instagram/Jennifer Aniston

Jenifer Aniston slovi za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, i to s razlogom. Iako su joj 53 godine, popularna glumica koja se proslavila ulogom Rachel Green u planetarno popularnoj seriji ”Prijatelji” uspješno prkosi godinama te je poznata po svom mladolikom izgledu. Čovjek bi pomislio da je Jen ”otporna” na starenje, no prava istina je da je glumica prije nekoliko godina otkrila ”čarobni napitak” bez kojeg više ne može zamisliti život. Jednom je prilikom za Well + Good Magazine rekla da svako jutro religiozno uzima tekući kolagen koji njenoj koži pruža “zdraviji sjaj”.

Kate Hudson


Instagram/Kate Hudson

Zvijezda filmova ”Kako se riješiti frajera u 10 dana” i ”Rat među nevjestama”, lijepa Kate Hudson, jedna je od onih žena koje u svim desetljećima života izgledaju kao da im je dvadeset. Osim što pazi na prehranu i redovito vježba, 43-godišnja Hudson je priznala kako voli pripremati kolagen-smoothieje za osvježenje nakon treninga. Osim što joj pružaju osjećaj sitosti te osiguravaju potrebnu dozu hidratacije i antioksidansa, kolagen u obliku dodataka prehrani pomaže u očuvanju zdravlja zglobova i kostiju.
Kad bolje razmislimo, možda joj je tajnu kolagena šapnula kolegica Jennifer Aniston, jer ipak su njih dvije 2016. surađivale na filmu ”Majčin dan”.

Klinički je dokazano da uzimanje 10 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena u periodu od šest tjedna smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Kourtney Kardashian


Instagram/Kourtney Kardashian

Najstarija sestra klana Kardashian-Jenner, Kourtney Kardashian, ne krije koliko je opsjednuta zdravim načinom življenja. Oduvijek vodi računa o hrani koju jede, no tek je nakon što je postala majka odlučila drastično suziti jelovnik na organske namirnice bez glutena i rafiniranih šećera. Ovakva prehrana zasigurno joj je pomogla očuvati mladolik izgled, no lijepa Kardashianka insajderima je otkrila još jedan mali trik kojem duguje lijepu kožu bez bora. Naime, svaki slobodan dan 43-godišnja Kourtney započinje dozom kolagena, umiješanog u čašu vode. Njezina mama i agentica Kris Jenner također je viđena kako kupuje kolagen u jednoj epizodi obiteljskog reality showa ”Keeping Up With the Kardashians”. Hmm… čini se kako se ova beauty tajna u obitelji Kardashian-Jenner prenosi s koljena na koljeno.

Kelly Ripa


Instagram/Kelly Ripa

51-godišnja majka troje djece i zvijezda serije ”Sva moja djeca”, Kelly Ripa, još je jedna zgodna zvijezda koja svakodnevno uzima suplement kolagena. Američka slatkica tvrdi kako paket kolagenskih peptida svako jutro dodaje u vodu. Kao što možemo vidjeti na primjeru ove plavokose ljepotice, kolagen je odličan način da osiguramo ljepotu iznutra prema van.

Busy Philipps


Instagram/Busy Philipps

Dok se većina ljudi nakon što ujutro otvori oči odlučuje za kavu s mlijekom ili bez mlijeka, zvijezda ”Dawson’s Creeka”, Busy Philipps, poznata je po tome što svoju jutarnju kavu pije s kolagenom. Da, da, dobro ste pročitali. Svoju dozu kolagena ova holivudska ljepotica sipa u kavu i ovu rutinu nikad ne preskače, što bi moglo objasniti njezin mladenački izgled na pragu 43. godine.


Kolagen Boost je prirodan način da izgledate mlađe i održavate kožu lijepom i njegovanom u svakoj dobi. Svaka dnevna doza Kolagen Boosta sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, vitamin C, B kompleks, hijaluronsku kiselinu i cink koji zajedno tvore inovativan, visokoučinkoviti, anti-age, tekući dodatak prehrani koji osigurava zdravlje i ljepotu kože, kose, noktiju i zglobova. Klinički je dokazano da uzimanje 10 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena u periodu od šest tjedna smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Back to blog