SPREMATE SE ZA VJENČANJE? OVO JE NAJJEDNOSTAVNIJA PUNĐA KOJA POSTOJI, A IZGLEDA GENIJALNO!

Francuska punđa izgleda toliko elegantno i primamljivo, no, nažalost, nije je tako lako usavršiti. Frizerima su potrebne godine iskustva i vježbe kako bi usavršili izradu najglamuroznijih frizura kao što je francuska punđa pa nije ni čudo da mnogi niti ne pomisle napraviti ovu frizuru sami.

No, ukoliko se pripremate za sezonu vjenčanja ili jedva čekate otići u izlazak sad kad konačno nema epidemioloških mjera, imamo odlične vijesti za vas – francusku punđu doista je moguće napraviti kod kuće, čak i ako nemate nikakvog iskustva u izradi frizura, i to u svega nekoliko poteza rukom.

Dokazala nam je to američka Tiktokerica koja se krije iza profila @emilymholland, a koja je sa svojim mnogobrojnim pratiteljima podijelila genijalan trik za izradu ove popularne punđe. U videu koji je objavila na svom profilu objasnila je korak-po-korak kako izraditi francusku punđu kod kuće, a završni rezultat je oduševljavajući. Video je započela riječima ”Upravo ću vas oboriti s nogu ovim trikom za izradu francuske punđe” – i to je obećanje ispunila!

@emilymholland #easyhairstyle #simplehairstyle #hairhac #hairstylehac #hairtrick #updo #updotutorial #frenchtwist #hairstyles #weddinghair ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Emily je za izradu punđe trebala svega minuta, a ukoliko i vi želite rekreirati ovu frizuru, predlažemo vam da video pažljivo odgledate nekoliko puta i potom isprobavate dok ne ispadne savršeno.

Prvo što trebate napraviti je kosu zavezati u polurep na sredini glave i lagano olabaviti pramenove kose pri korijenu. Zavežite vrhove kose još jednom gumicom pa kosom preklopite dobivenu grbu i unutra pospremite vrhove, baš kao što je prikazano u videu. Dobit ćete francusku punđu koju je potrebno pričvrstiti ukosnicama, a trik je u tome, kaže Emily, da ukosnice pritom ne razdvajate, već ih prvo potegnite u suprotnom smjeru od punđe, a potom zarijte u kosu.

Slobodno rukom lagano izvucite kosu iz punđe kako biste dobili na volumenu, a ukoliko planirate plesati do sitnih jutarnjih sati, predlažemo vam da punđu dodatno osigurate s malo laka za kosu.

Ova jednostavna frizura jedna je od omiljenih na TikToku, što dokazuje i brojka od 1,9 milijuna pregleda. Ne samo da će izgledati jednako dobro kao iz salona, već ćete uštedjeti dvjestotinjak kuna koje možete pametnije iskoristiti.

Trik za genijalnu i super jednostavnu punđu nedavno je otkrio i Chris Appleton, frizer bogatih i slavnih, uključujući Kim Kardashian i Jennifer Lopez. Slavni frizer koristio je vrlo sličnu metodu za izradu punđe na modelu, a cijeli postupak izrade koji traje svega jednu minutu, možete vidjeti u videu.

 

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES