Ne postoje čuda. Samo znanost.

Proizvod koji vam je danas dostupan u samo nekoliko klikova, naš tim razvijao je mjesecima. Procesi koji stoje iz svakog našeg proizvoda su dugotrajni, ali nužni kako bi vi uvijek uživali u najboljem proizvodu koji se može proizvesti. Kombinacija sastojaka, njihovi omjeri, okus i učinkovistost proizvoda su sastavni dio svega što radimo i u tom slučaju, kompromis za nas ne postoji.

Znamo da savršen proizvod i kontinurane inovacije nisu sve što je potrebno. Naš organizam uistinu najbolje reagira na njegu iznutra, ali ne možemo reći da vanjski faktori nemaju nikakav utjecaj. Iz tog razloga smo našu funkcionalnu liniju obogatili proizvodima od najkvalitetnijih materijala kako biste blistali svaki dan.

Tim stručnjaka i znanstvenika iz područja nutricionizma, farmacije, kozmetologije i prehrambene industrije, zajedno radi na razvoju svakog proizvoda. Sastojci potiču iz izvora koji omogućavaju maksimalnu iskoristivost u našem organizmu. Njihova kombinacija donosi vrhunske rezultate, a bez dodanih šećera. Uvijek pazimo i na okus kako biste u proizvodima mogli uživati svaki dan.

Snažni sastojci iz prirode

Bez glutena, laktoze, šećera i GMO sastojaka

GMP certifikat

Proizvedeno u EU

Najprodavaniji:

Kolagen Boost
Od €29,90
Kolagen Nutriage
Od €47,90
Kolagen Exclusive
Od €44,90

Najbolje ocijenjen:

Kolagen Nutriage
Od €47,90
Kolagen Nutriage + Boost
€77,80€62,24- 20 %
Kolagen Nutriage 2+1 GRATIS
€143,70€95,80- 33 %