FRANCUSKU MANIKURU NIKAD NIJE BILO LAKŠE NAPRAVITI POMOĆU OVOG SUPER TRIKA

Voljeli li je ili mrzili, za francusku manikuru sigurno znate, a čak su i oni koji se ne razumiju u beauty trendove čuli za ovu popularnu manikuru za koju se pretpostavlja da se prvi put pojavila 30-ih godina prošlog stoljeća, a je li doista riječ o francuskom izumu, kako sugerira sam naziv manikure, nije poznato. Francuska manikura je vrhunac popularnosti doživjela početkom 2000., no potražnja za ovom manikurom nastavila se sve do danas, prvenstveno zbog toga što je riječ o decentnom nail artu koji pristaje uz sve.

Unatoč brojnim drugim popularnijim manikurama, mnoge žene nisu odustaje od popularnog ‘frencha’, smatravši je bezvremenskom klasikom koja ne izlazi iz mode, a popularna manikura je posljednjih godina, nakon duže pauze, ponovno doživjela procvat.

 

 

French se vratio u igru 2019. godine, no ono što se s godinama ipak donekle promijenilo je način izrade francuske manikure. Sada su bijeli vrhovi noktiju mnogo manji i decentnije izvedeni te nisu toliko upadljivi. Osim toga, bijela boja se može zamijeniti bilo kojom drugom pa možete dobiti francusku manikuru u nekoj živoj boji poput ružičaste, žute ili plave, ili joj se mogu dodati lakovi s glitterom.

Ma koliko bila popularna, francusku manikuru rijetko tko radi sam kod kuće, jer zahtjeva veliku preciznost i mirnu ruku, no nakon što s vama podijelimo ‘male tajne velikih majstora’, sigurni smo da ćete se odvažiti napraviti french sami.

 

 

Na Instagramu smo pronašli super trik uz pomoć kojeg će francuska manikura svaki put ispasti kao iz salona – precizno, uredno i elegantno, a ono što će vas oduševiti je to koliko brzo ćete biti gotovi s manikurom.

Nakon što plohu nokta lagano izrašpate i acetonom uklonite ulja i prašinu, na nokte nanesite bazni lak. Sljedeći korak je lakiranje vrhova noktiju, ali ne četkicom kao što je uobičajeno, već prstom! U videu se jasno vidi kako osoba prvo lak nanosi na jagodice prstiju, a potom pritiskom na vrhove noktiju aplicira lak (važno je da su nokti kratki). Manikura zaista izgleda kao iz salona, a postupak je toliko jednostavan da je želimo isprobati već danas!

 

 

 

RELATED ARTICLES