GLAZED DONUT MANIKURA JE POKORILA SVIJET, A ZA NJENU JE POPULARNOST ZASLUŽNA HAILEY BIEBER

Iako smo u ljetnim mjesecima navikli birati upečatljive manikure jarkih boja, ove sezone za svoje se mjesto pod suncem izborila jedna minimalistička manikura zanimljivog naziva i još zanimljivije izvedbe. Ukoliko religiozno pratite beauty trendove, sasvim sigurno ste već čuli za glazed donut manikuru koja je pokorila svijet.Iako smo u ljetnim mjesecima navikli birati upečatljive manikure jarkih boja, ove sezone za svoje se mjesto pod suncem izborila jedna minimalistička manikura zanimljivog naziva i još zanimljivije izvedbe. Ukoliko religiozno pratite beauty trendove, sasvim sigurno ste već čuli za glazed donut manikuru koja je pokorila svijet.

 

 

Kao što samo ime govori, riječ je o manikuri čiji finalni sloj podsjeća na glazuru američkih krafni. Naravno, i ovaj je trend pokrenula manekenka Hailey Bieber koja se tijekom posljednjih godina afirmirala kao ”it” djevojka kada je u pitanju prirodan i njegovan izgled. Glazed donut manikuru prvi je put nosila na Met Gali 2022., a kreirala ju je njezina manikerka Zola Ganzorigt i to sasvim slučajno kada je predložila da preko nježno roze stavi tanki sloj laka s kromiranim završetkom koji podsjeća na prašinu.

 

 

 Osim što ima upečatljivi stil koji je često tema razgovora brojnih zaljubljenika u modnu scenu, Hailey Bieber je majstorica u kreiranju beauty trendova koji veoma brzo postanu viralni, a istu slatku sudbinu doživjela je i glazed donut manikura koja je od tog trenutka postala najtraženija manikura u salonima ljepote. I ne samo to, glazed donut manikura doslovno je preplavila društvene mreže i može se pronaći na svakom kutku Instagrama.

 

 

Glazed donut manikura koju je popularizirala supruga Justina Biebera idealna je za dame koje vole minimalističku manikuru s notom glamura, a ukoliko je i sami želite rekreirati kod kuće, u nastavku donosimo upute koje će vam u tome pomoći.

 

 

 

Kako napraviti glazed-donut manikuru kod kuće?

Prvi i najvažniji korak je da nabavite odgovarajuće lakove. Trebat će vam neki u mliječno bijeloj, rozoj ili nude nijansi te onaj kromirani. U salonima bi vam nokte ”ispolirali” krom prahom i nanijeli top coat, no ukoliko kod kuće nemate UV lampu, poslužit će i lakovi. Srećom, radi se o popularnim nijansama i nećete morati previše tražiti. Nokte pripremite kako i inače, zatim prvo nanesite mliječni lak, pustite da se osuši i nanesite ovaj kromirani. Ne zaboravite manikuru završiti prozirnim lakom kako bi manikura dulje trajala.

 

 

I domaća influencerica Slađana Ostić pronašla je super trik koji pomaže u postizanju kromiranog efekta na noktima. Pratiteljima na Instagramu otkrila je kako umjesto krom praha koristi bijelo sjenilo za oči koje se po svemu sudeći pokazalo kao dostojna zamjena.

 

 

 ”Treba vam neki svjetloružičasti lak za podlogu, bijelo sjenilo za oči i prozirni lak. Ovo je najbliže što možemo doći glazed donut manikuri u kućnoj radinosti s običnim lakovima”, napisala je influencerica u opisu videa u kojem je prikazala cijeli postupak od A do Ž.

 

RELATED ARTICLES