NEONSKI NOKTI SU APSOLUTNI ‘MUST HAVE’ LJETA: DONOSIMO 9 MANIKURA ZA INSPIRACIJU

NEONSKI NOKTI SU APSOLUTNI ‘MUST HAVE’ LJETA: DONOSIMO 9 MANIKURA ZA INSPIRACIJU

Godinama smo bili opsjednuti minimalističkim beauty trendovima kao što su ‘no makeup’ makeup i nude nokti, no prirodni look u 2022. godini ne uživa popularnost koju je donedavno uživao. Neonske boje potpuno su zavladale industrijom ljepote i u prvi plan lansirale upečatljive manikure koje je nemoguće ne primijetiti. Neonski nokti ovog su ljeta jedan od omiljenih beauty trendova koji bi se trebao naći na vašem radaru, a koliko su popularni govori i činjenica da su ih prigrlile i brojne slavne ljepotice poput Gigi Hadid, Megan Thee Stallion, Due Lipe, Selene Gomez, Khloe Kardashian i brojne druge.

Znamo što mislite… Neonske boje? Nismo li od njih odustali u 80-ima, zajedno sa spandeksom i trajnom? No, brzo ćete prestati biti skeptični. Dovoljno je samo baciti oko na Instagram profile influencerica i poznatih kozmetičkih salona koji u stopu prate aktualne trendove i česta su inspiracija ženama diljem svijeta. Primijetit ćete da igranje na sigurnu kartu ove sezone nije opcija. Budite odvažni i odaberite neku od trendovskih neonskih nijansi poput električno zelene ili narančaste.

Ako vam još uvijek nedostaje mali poticaj, sljedećih 9 manikura koje smo izdvojili sigurno će vas potaknuti da isprobate ovaj vrući ljetni trend i uvidite koliko je zapravo chic.

Neonsko žuta

Reći bilo što drugo osim da nas je ova boja oduševila, bilo bi nepravedno. Neonsko žuta savršeno pristaje uz preplanuli ten, a izgledat će odlično i na kratkim i na dugim noktima.

 

 

Razigrani mix&match

Svaki put kada pogledamo ovu manikuru osjetimo čistu sreću. Ova razigrana manikura koja spaja razne neonske boje, printeve i motive priziva ljeto i širi pozitivnu energiju – i to je baš ono što nam treba. Kravlji uzorak, munja, limun, smajlić i cvijeće – ništa nema veze ni sa čim, a opet savršeno funkcionira zajedno.

 

 

Ružičasta vs. narančasta

Ne možete se odlučiti koju boju odabrati? Što kažete na obje? Jednu ruku nalakirajte u ružičastu, a drugu ruku u narančastu. Ovo je dokaz da finalan rezultat može biti fenomenalan!

 

 

Igra točkicama

Ako volite točkice na noktima, ova manikura je idealna za vas. Vrlo je jednostavna za izvesti pa je možete napraviti i sami u svoja četiri zida, a djeluje vrlo efektno. Ukoliko volite umjerenije manikure, poigrati se možete i sa samo dvije boje.

 

 

Retro cvjetići

Mješavina neonskih boja na neutralnoj podlozi u kombinaciji s bademastim oblikom noktiju ispunjava sve naše kriterije i želje. Ovu bismo manikuru rado nosili iz mjeseca u mjesec. Što vi kažete?

 

 

Statement print zebre

Uzorak zebre jedno je vrijeme bio ‘must have’ detalj od glave do pete, što rezultiralo i pomamom za zebra-noktima. To ne znači da uzorak zebre morate imati na svim noktima, dozirati ih možete i tako što ćete ovim životinjskim uzorkom ukrasiti samo nokat ili dva. Predlažemo vam kombinaciju ružičaste i žute koja će podignuti baš svaki ljetni stajling.

 

 

Neonska francuska manikura

Uvijek se rado vraćate francuskoj manikuri? Zašto ne biste isprobali ovu zabavnu kombinaciju nude noktiju i neonsko žutih vrhova koja je toliko zabavna i chic da ćete na račun nje sigurno dobiti hrpu komplimenata.

 

 

Ružičasta i zelena se vole

Ružičasta i zelena jedna su od onih kombinacija boja koje se savršeno sljubljuju, a uvijek nekako zaboravljamo na to. Pogledajte samo ovaj cool nail art na nude podlozi i recite nam da ga ne želite kopirati. Izazivamo vas!

 

 

Kontrastni nokti

Za naziv ove manikure zaslužne su dvije kontrastne boje koje krase dijametralne strane svakog nokta, a sve što možemo reći na ovu ideju je – genijalno! Vrlo upečetljiva i originalna manikura koju uz pomoć selotejpa i nekoliko lakova za nokte u različitim bojama možete i sami kopirati.

 

 

 

 

Natrag na blog